Otse põhisisu juurde

Kuristiku rohelised kandideerivad Keskkonnakäpa konkursil!


Tule ja anna hääl Kuristiku roheliste toetuseks:
http://keskkonnakäpp.ee/tallinna-kuristiku-gumnaasiumi-kesk…
2017. õppeaasta sügisel loodi koolis õpilastest, õpetajatest ja vanemate esindajatest koosnev keskkonna aktiivgrupp-töörühm Kuristiku rohelised, kelle ülesandeks on algatada ja juhtida erinevaid keskkonnateadlikkust tõstvaid üritusi.
Kuristiku rohelised kandideerivad nüüd ka Keskkonnakäpa konkursil, mis on keskkonnasõbraliku haridusasutuse tunnustus. Selle tunnustusega soovitakse tõsta esile kõiki, kes on jätnud oma positiivse jälje mõne keskkonnateadliku algatusega või panustanud keskkonnasõbraliku haridustegevuse edendamisse.

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Osalesime taas Rohejahil

Juba traditsiooniliselt kogume igal talvel alumiiniumist küünlaümbriseid ja vanaelektroonikat. Nii ka sel aastal. Selle aasta "saak" oli küll veidi tagasihoidlikum kui eelnevatel aastatel, ent saime siiski anda oma panuse keskkonnasõbralikkuse poole liikumisel. Aitäh kõigile kogujatele!  

Võõrustasime Saaremaa Gümnaasiumi Rohelise kooli peret

3. mail käisid meil külas Saaremaa Gümnaasiumi Rohelise kooli töörühma liikmed.  Ühiselt arutasime, mis ja kuidas oleme keskkonnateemasid käsitlenud ning kuidas veelgi rohkem kogu kooliperet kaasata. Tegime ka ringkäigu koolihoovis ning tutvustasime oma kooli võimalusi Rohelise koolina. 

8.a klass Nõval loodusmatkal

22. mail käis 8.a klass Nõva mail loodusmatkal. Maastik oli imeilus - liivane mererand, lopsakas mets ning tore piknikukoht järve ääres, kus oli mõnus supelda. Õpilased nautisid ilusat ilma ja looduses viibimist väga.