Otse põhisisu juurde

Joonistusvõistlus "Linn, rahvas ja loodus" ning "Suu laulab ja loodus kutsub"



Tallinna Looduskaitse Selts korraldab juba aastaid keskkonna-ja looduskaitse teemalist joonistusvõistlust 4.-9. klasside õpilastele, mille käesoleva aasta teemad olid „Linn, rahvas ja loodus“ ning „Suu laulab ja loodus kutsub.“ Seekordne joonistusvõistlus oli pühendatud Tallinna mainimise 800. aastapäevale ja 150 aastat laulupidusid Eestis. Parimate tööde eest tunnustati täna õpilasi Eesti Litograafiakeskuse Art Spaice Galeriis. Meie koolist said tunnustuse Arseni Erohha 4.a (juh õp Aire Luugus), Marina Feskova 5.a (juh õp Eve Neito) ja Bianca Tõnuri 6.b (juh õp Eve Neito). Tublid joonistajad said Eesti Litograafiakeskuse poolt kingituseks raamatu “Loodusfoto aastaraamat 2018”. Õpilased ja juhendajad said sõita T1 keskuse vaaterattal ja imetleda Tallinna linna. Päev lõppes pooletunnise ühise laulu-ja tantsupeo teemalise pildi maalimisega. Võistlusele laekunud tööde näitus on üleval Tallinna T1 maja esimesel korrusel.
Aire Luugus





Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Osalesime taas Rohejahil

Juba traditsiooniliselt kogume igal talvel alumiiniumist küünlaümbriseid ja vanaelektroonikat. Nii ka sel aastal. Selle aasta "saak" oli küll veidi tagasihoidlikum kui eelnevatel aastatel, ent saime siiski anda oma panuse keskkonnasõbralikkuse poole liikumisel. Aitäh kõigile kogujatele!  

Võõrustasime Saaremaa Gümnaasiumi Rohelise kooli peret

3. mail käisid meil külas Saaremaa Gümnaasiumi Rohelise kooli töörühma liikmed.  Ühiselt arutasime, mis ja kuidas oleme keskkonnateemasid käsitlenud ning kuidas veelgi rohkem kogu kooliperet kaasata. Tegime ka ringkäigu koolihoovis ning tutvustasime oma kooli võimalusi Rohelise koolina. 

8.a klass Nõval loodusmatkal

22. mail käis 8.a klass Nõva mail loodusmatkal. Maastik oli imeilus - liivane mererand, lopsakas mets ning tore piknikukoht järve ääres, kus oli mõnus supelda. Õpilased nautisid ilusat ilma ja looduses viibimist väga.