Otse põhisisu juurde

5.b toetab Tiigrioru valmimist!

Kirjutab klassijuhataja Valentina Tsirihhova:





Meie 5.b klassi õpilaste tore heateo mõte tekkis seoses KIK projektiga loomaaeda minnes. Kuna projektis osalemine oli tasuta, siis otsustasime teha annetuse TIIGRIORU kiirele valmimise kaasa aitamiseks. Nii saigi laste poolt kujundatud kena rahaümbrik, kuhu klassijuhataja vanemate nõusolekul pani klassirahast iga õpilase eest 1 euro ja siis lisasid kõik veel soovi korral juurde. Paljud  tegid seda ja nii saime kokku päris kena summa, mille enne õppepäeva algust lasime pidulikult kasti. Nüüd jääme ootama, millal Pootsman koju saab tulla!

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Osalesime taas Rohejahil

Juba traditsiooniliselt kogume igal talvel alumiiniumist küünlaümbriseid ja vanaelektroonikat. Nii ka sel aastal. Selle aasta "saak" oli küll veidi tagasihoidlikum kui eelnevatel aastatel, ent saime siiski anda oma panuse keskkonnasõbralikkuse poole liikumisel. Aitäh kõigile kogujatele!  

Võõrustasime Saaremaa Gümnaasiumi Rohelise kooli peret

3. mail käisid meil külas Saaremaa Gümnaasiumi Rohelise kooli töörühma liikmed.  Ühiselt arutasime, mis ja kuidas oleme keskkonnateemasid käsitlenud ning kuidas veelgi rohkem kogu kooliperet kaasata. Tegime ka ringkäigu koolihoovis ning tutvustasime oma kooli võimalusi Rohelise koolina. 

8.a klass Nõval loodusmatkal

22. mail käis 8.a klass Nõva mail loodusmatkal. Maastik oli imeilus - liivane mererand, lopsakas mets ning tore piknikukoht järve ääres, kus oli mõnus supelda. Õpilased nautisid ilusat ilma ja looduses viibimist väga.