Otse põhisisu juurde

Kuristiklaste turvalisuse huvides ehiti kooliõuel helkuripuu


Ilmad on läinud pimedaks ning politsei paneb inimestele südamele, et pimeda ajal on helkuri kandmine kohustuslik ja see võib päästa elu.
Teisipäeval, 29. oktoobril ehiti taas Kuristiku helkuripuu. Helkuripuu idee seisneb selles, et kel on helkur üle, riputab selle puule ja see, kel on puudu, saab sealt võtta, et end nähtavaks teha. Rippuv helkur peab ulatuma jope alt välja ja rippuma umbes 50 cm kõrgusel maapinnast, siis on see autotulede valguses igast küljest nähtav. 

Helkuripuu avas meie kooli direktor Raino Liblik koos 1.-4. klasside õpilaste ja õpetajatega. Iga laps oli kaasa võtnud ühe helkuri, et see puule riputada. Direktor pani lastele ka südamele, et keegi ei läheks puult helkureid niisama endale rabama, vaid need on ikka mõeldud neile, kes on selle kaotanud või kel seda päriselt vaja on. Tahame, et kõik kuristiklased tunneksid end liikluses turvaliselt.

Hoolime endast ja oma lähedastest!












Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Osalesime taas Rohejahil

Juba traditsiooniliselt kogume igal talvel alumiiniumist küünlaümbriseid ja vanaelektroonikat. Nii ka sel aastal. Selle aasta "saak" oli küll veidi tagasihoidlikum kui eelnevatel aastatel, ent saime siiski anda oma panuse keskkonnasõbralikkuse poole liikumisel. Aitäh kõigile kogujatele!  

Võõrustasime Saaremaa Gümnaasiumi Rohelise kooli peret

3. mail käisid meil külas Saaremaa Gümnaasiumi Rohelise kooli töörühma liikmed.  Ühiselt arutasime, mis ja kuidas oleme keskkonnateemasid käsitlenud ning kuidas veelgi rohkem kogu kooliperet kaasata. Tegime ka ringkäigu koolihoovis ning tutvustasime oma kooli võimalusi Rohelise koolina. 

8.a klass Nõval loodusmatkal

22. mail käis 8.a klass Nõva mail loodusmatkal. Maastik oli imeilus - liivane mererand, lopsakas mets ning tore piknikukoht järve ääres, kus oli mõnus supelda. Õpilased nautisid ilusat ilma ja looduses viibimist väga.