Otse põhisisu juurde

12a klass käis koolivaheajal verd loovutamas

Ühe keskkonnateona läks kirja 12a klassi ettevõtmine ja kutse, tulla koolivaheajal verekeskusesse verd loovutama. Sellega liitus kuus õpilast. Kõik terved täisealised õpilased saavad verd loovutada, aidates sellega kaasa riigi tervishoiusüsteemi stabiilsusele ja verepanga varude täiendamisele. Iga aastaga on doonorite arv tasapisi kasvanud, kuid pidevalt vajatakse nii uusi kui ka püsidoonoreid – abivalmis inimesi, kelle jaoks vähemalt paar korda aastas verd loovutada on eluviis.

Doonorlus on heategevus, mis ei nõua palju aega ega vaeva ning sellega saaksid hakkama paljud meist. Samuti ei tasu unustada, et ka abivajaja rolli võib sattuda meist igaüks.
Meie Rohelise kooli selleaastane üks põhiteema on "Tervis ja heaolu". Selle teemaga sobitus 12a heategu iseäranis hästi!






Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Osalesime taas Rohejahil

Juba traditsiooniliselt kogume igal talvel alumiiniumist küünlaümbriseid ja vanaelektroonikat. Nii ka sel aastal. Selle aasta "saak" oli küll veidi tagasihoidlikum kui eelnevatel aastatel, ent saime siiski anda oma panuse keskkonnasõbralikkuse poole liikumisel. Aitäh kõigile kogujatele!  

Võõrustasime Saaremaa Gümnaasiumi Rohelise kooli peret

3. mail käisid meil külas Saaremaa Gümnaasiumi Rohelise kooli töörühma liikmed.  Ühiselt arutasime, mis ja kuidas oleme keskkonnateemasid käsitlenud ning kuidas veelgi rohkem kogu kooliperet kaasata. Tegime ka ringkäigu koolihoovis ning tutvustasime oma kooli võimalusi Rohelise koolina. 

8.a klass Nõval loodusmatkal

22. mail käis 8.a klass Nõva mail loodusmatkal. Maastik oli imeilus - liivane mererand, lopsakas mets ning tore piknikukoht järve ääres, kus oli mõnus supelda. Õpilased nautisid ilusat ilma ja looduses viibimist väga.