Otse põhisisu juurde

Liiklustarga liiklusnädal I kooliastmes

Kuristiku koolipere kasutab koolitulekuks usinalt jalgrattaid ja tõukerattaid. Seda näitab ka meie järjest suurenev jalgrattapark. Samuti nähtub keskkonnaanalüüsi tulemustest, et siiski järjest suurem osa kuristiklasi tuleb kooli ka jalgsi või ühistranspordiga.
Septembris-oktoobris korraldati igas I kooliastme klassis liiklustarga liiklusnädal. Lapsi kutsuti üles tulema võimalusel kooli jalgsi või rattaga. Nädala jooksul sai iga laps oma koolituleku kohta märkida plakatile vastava kleepsu. Tublimaid tunnustati.
Loodetavasti annavad sellised sellised vahvad algatused õpilastele indu rohkem liikuda.



Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Osalesime taas Rohejahil

Juba traditsiooniliselt kogume igal talvel alumiiniumist küünlaümbriseid ja vanaelektroonikat. Nii ka sel aastal. Selle aasta "saak" oli küll veidi tagasihoidlikum kui eelnevatel aastatel, ent saime siiski anda oma panuse keskkonnasõbralikkuse poole liikumisel. Aitäh kõigile kogujatele!  

Võõrustasime Saaremaa Gümnaasiumi Rohelise kooli peret

3. mail käisid meil külas Saaremaa Gümnaasiumi Rohelise kooli töörühma liikmed.  Ühiselt arutasime, mis ja kuidas oleme keskkonnateemasid käsitlenud ning kuidas veelgi rohkem kogu kooliperet kaasata. Tegime ka ringkäigu koolihoovis ning tutvustasime oma kooli võimalusi Rohelise koolina. 

8.a klass Nõval loodusmatkal

22. mail käis 8.a klass Nõva mail loodusmatkal. Maastik oli imeilus - liivane mererand, lopsakas mets ning tore piknikukoht järve ääres, kus oli mõnus supelda. Õpilased nautisid ilusat ilma ja looduses viibimist väga.