Otse põhisisu juurde

Liikumisnädalal liikusime nii staadionil, metsas kui mere ääres

Üle-eestilist liikumis- ja spordinädalat 23.-30. septembril tähistati Kuristikus aktiivselt. Kogu koolipere oli hõivatud erinevate liikumistegevustega, sest tervis ja heaolu on meie jaoks olulised. 
Spordinädalat alustati juba 23. septembril traditsioonilise Mesikäpa heategevusjooksuga Kadrioru staadionil. Nädala jooksul mängiti maastikumängu koolimaja ümbruses olevas Tondiloo pargis, peeti maha kaks tõsist spordipäeva võimlas ja staadionil. Nädal lõppes samuti juba traditsiooniks saanud ülekoolilise matkapäevaga. Matkati metsas, rabas, mere ääres - Kõrvemaal või Pakri poolsaarel; kas jalgsi või jalgratastega. 
Ilmataat soosis matkajaid igati ning punased põsed ja mõnusa tunde said osalejad kindlasti samuti. 
 






Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Osalesime taas Rohejahil

Juba traditsiooniliselt kogume igal talvel alumiiniumist küünlaümbriseid ja vanaelektroonikat. Nii ka sel aastal. Selle aasta "saak" oli küll veidi tagasihoidlikum kui eelnevatel aastatel, ent saime siiski anda oma panuse keskkonnasõbralikkuse poole liikumisel. Aitäh kõigile kogujatele!  

Võõrustasime Saaremaa Gümnaasiumi Rohelise kooli peret

3. mail käisid meil külas Saaremaa Gümnaasiumi Rohelise kooli töörühma liikmed.  Ühiselt arutasime, mis ja kuidas oleme keskkonnateemasid käsitlenud ning kuidas veelgi rohkem kogu kooliperet kaasata. Tegime ka ringkäigu koolihoovis ning tutvustasime oma kooli võimalusi Rohelise koolina. 

8.a klass Nõval loodusmatkal

22. mail käis 8.a klass Nõva mail loodusmatkal. Maastik oli imeilus - liivane mererand, lopsakas mets ning tore piknikukoht järve ääres, kus oli mõnus supelda. Õpilased nautisid ilusat ilma ja looduses viibimist väga.