Otse põhisisu juurde

Hambabuss aitas hoolitseda hammaste tervise eest

Veebruarikuu kahe nädala jooksul seisis Kuristiku gümnaasiumi sisehoovis uhke roosat värvi Hambabuss. Hambabuss on esimene mobiilne hambakliinik Eestis, kus kõik soovijad (nii õpilased kui õpetajad) said käia kontrollimas oma hammaste tervislikku seisundit. Tervise ja heaolu teema on Kuristiku Gümnaasiumis väga oluline ning Hambabussi külastas nende päevade jooksul kokku üle 300 inimese.
Lisaks hammaste kontrollile viisid Hambabussi töötajad läbi õpilastele suuhügieeni alase koolituse. Külastusejärgselt said kõik lapsevanemad Patsiendiportaali täieliku ülevaate oma lapse suutervisest ning ka edasised soovitused hammaste eest hoolitsemiseks.







Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Osalesime taas Rohejahil

Juba traditsiooniliselt kogume igal talvel alumiiniumist küünlaümbriseid ja vanaelektroonikat. Nii ka sel aastal. Selle aasta "saak" oli küll veidi tagasihoidlikum kui eelnevatel aastatel, ent saime siiski anda oma panuse keskkonnasõbralikkuse poole liikumisel. Aitäh kõigile kogujatele!  

Võõrustasime Saaremaa Gümnaasiumi Rohelise kooli peret

3. mail käisid meil külas Saaremaa Gümnaasiumi Rohelise kooli töörühma liikmed.  Ühiselt arutasime, mis ja kuidas oleme keskkonnateemasid käsitlenud ning kuidas veelgi rohkem kogu kooliperet kaasata. Tegime ka ringkäigu koolihoovis ning tutvustasime oma kooli võimalusi Rohelise koolina. 

8.a klass Nõval loodusmatkal

22. mail käis 8.a klass Nõva mail loodusmatkal. Maastik oli imeilus - liivane mererand, lopsakas mets ning tore piknikukoht järve ääres, kus oli mõnus supelda. Õpilased nautisid ilusat ilma ja looduses viibimist väga.